BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PRED PARTIZAN: Imamo dužu klupu i bolji roster

Partizan nakon poraza u evroligaškom derbiju, ali i prethodne ubedljive pobede protiv Budućnosti, ide na noge Cedevita Olimpiji sutra od 19 sati, u 10. kolu regionalne ABA lige.

Trener Ljubljančana Jurica Golemac svestan je kvaliteta protivnika.

Sigurno da je meč sa Partizanom veliki izazov za sve nas. Po mom mišljenju  Partizan je 40 odsto bolji tim nego prošle sezone. Pored nosilaca, timu su dodali i nekoliko odličnih evroligaša. Igrači su iznad prosečne visine, fizički veoma jaki i kvalitetni na svim igračkim pozicijama. Ako želimo da ih iznenadimo, biće potrebno da odigramo daleko najbolju utakmicu ove sezone, smatra trener slovenačkog tima.

Nekadašnji centar večitog rivala Crvene zvezde Alen Omić ipak veruje da je tim u kome igra kvalitetniji.

Učinićemo sve da se dobro pripremimo za veoma dobar tim Partizana. Naša želja je da pobedimo. Uspeh u utorak nad Ulmom dobra je polazna osnova za dalji rad. Veoma je važno da se praktično svi vratimo na parket. Imamo dužu klupu i bolji roster. Verujemo jedni drugima. Sigurno je mnogo lakše sa činjenicom da smo zabeležili dve uzastopne pobede. Nadamo se da će nam se u nedelju u Stožicama pridružiti i naši navijači, koji će nam biti šesti igrač. Sa njima na tribinama je mnogo lakše igrati na parketu. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu i nastavimo u ovom ritmu, izjavio je Omić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE