Obradović pred u Ljubljani: Pobedili su nas oba puta, moramo da nađemo motiv

Košarkaši partizana imaju loš niz rezultata, a poslednji je sigurno pao najteže jer je došao od Večitog rivala u evroligaškom istorijskom prvom meču i to trojkom Nedovića u poslednjim sekundama.

Sada imaju težak ispit u ABA ligi u Ljubljani gde gostuju Cedeviti Olimpiji, od koje su prošle sezone doživeli dva poraza.

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da su dva poraza od Cedevita Olimpije prošle sezone dodatni motiv u meču protiv slovenačkog tima, uz ocenu da se radi o duelu od izuzetne važnosti.

– Imamo iskustvo od prošle godine kada su nas dva puta pobedili, tako da je to samo po sebi dovoljno da pronađemo ekstra motivaciju, a motivacija je ABA liga. Znamo da je utakmica od izuzetne važnosti. Cedevita Olimpija je poslednju utakmicu u Evrokupu odigrala izvanredno, tako da se moramo spremiti na najbolji mogući način,rekao je Obradović.

Partizan je vodeći na tabeli ABA lige sa osam pobeda i jednim porazom, dok je Cedevita Olimpija na šestom mestu sa šest pobeda iz osam utakmica. Meč se igra u nedelju od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE