Radost Hrvata ne prestaje: Dalić saopštio sjajne vesti!

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru nakon što su bili bolji od Brazila nakon pebala. Usledilo je veliko slavlje hrvatskih navijača širom sveta, a selektor ovog tima Zlatko Dalić je saopštio nove sjajne vesti.

Naime, on je rekao da kapiten “Vatrenih” Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju posle Mundijala u Kataru.

– Igrao je 120 minuta, vodio nas do pobede, realizovao je penal kad je trebalo. To što on igra je nestvarno. Nije umoran, nije izostao, nije stao. Kad sam hteo da menjam, on je rekao da je potpuno spreman. U četiri dana igrati dvaput 120 minuta, to je nestvarno, rekao je Dalić i dodao:

– Ozbiljan je profesionalac, gospodin u kopačkama. On je svaki trening maksimalan, radi još i dodatno, individualno. Teško ćete naći da neko s 37 godina ovako vuče reprezentaciju. Nije to baš normalno, ali Luka pokazuje kvalitet. Neki su počeli da ga otpisuju, on se vratio i doveo Hrvatsku u polufinale. Luka Modrić će još dugo voditi Hrvatsku. To vam ja kažem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS DONEO ODLUKU: Partizan i Zvezda dobili licencu za Evropu, ali jedan klub još uvek nije

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbijedodelila je licence za takmičenja u organizaciji UEFA Crvenoj zvezdi, Partizanu, TSC-u, Čukaričkom,...

POVEZANE OBJAVE