MacBook, iPhone, iPad… Šta sve možeš da osvojiš u Meridianu? Registruj se i saznaj!

Mundijalska groznica trese planetu! Sve je u znaku najvećeg fudbalskog događaja na svetu, pa kako onda da ne iskoristimo priliku da uz dobar fudbal zabavu podignemo na još viši nivo?!

Mundijal ulazi u samu završnicu, ali užitak nije potpun ako malo ne okušamo i svoju sreću, zar ne? Ne možemo biti osvajači “Boginje”, ali možemo postati vlasnici sjajnih nagrada i poklona!

Za tako nešto jedna adresa je proverena – sportska kladionica Meridian! Uz standardan bonus dobrodošlice, tu je i najveći specijal za Mundijal sa vrlo zanimljivim igrama i fantastičnim kvotama. Pa, šta onda fali?

Možda, jedna promocija da “začini” ovaj spektakl? Ako ste saglasni, onda je vreme da posetite meridianbet.rs sajt, jer je Meridian ponovo organizovao fantastično takmičenje –“POGODI NAJVEĆU KVOTU”.

Šta možete da osvojite? Pa, pravo je pitanje “šta sve ne možete da osvojite” jer nagradni fond je spektakularan – 500.000 RSD BONUSA, MacBook, iPad, iPhone i Apple Watch.

Nagrade su spremne za 30 najuspešnijih igrača, a na vama je samo da u periodu od 20. novembra do 18. decembra POGODITE NAJVEĆU KVOTU!

Ako budete uspešni očekuje vas: MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje! Kako će nagrade biti raspoređene možete saznati na meridianbet.rs sajtu, a u nastavku malo više o samoj promociji…

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 dinara za tiket!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE