Nedović o derbiju: Kada sam video naše navijače laknulo mi je!

Junak utakmice protiv Partizana, košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je za UNA TV govorio o svojim utiscima nakon istorijske pobede u prvom evroligaškom derbiju.

On je trojkom u samom finišu meča rešio pitanje pobednika i postao apsolutni heroj ove utakmice.

– Zaista moram da pohvalim organizaciju utakmice i navijače Partizana. Bilo je sve u granicama normale. Naravno, bilo je tu i vređanja i svega, ali zaista nijedna nije stvar bačena na teren. Bili smo čitavu utakmicu bez zaštite iza nas i nije nas pogodio nijedan novčić. Zaista sve pohvale za organizaciju i ponašanje. I, naši navijači su bili izuzetni. Sve je bilo u granicama fer-plej i jednog zdravog derbija. Bilo je uživanje igrati u toj atmosferi. Pokazali smo da možemo, zašto svaki sledeći ne bi bio takav.

Da ga je nosila energija Zvezdinih navijača priznao je i ovog puta.

– Kada sam izašao na teren na zagrevanje, kada sam ih video, mnogo mi je laknulo. U svakom trenutku, bez obzira na to što je tu bilo 18.000 navijača Partizana, sam ih čuo. BIli su glasni i dali su svoj maksimum. Pevali su 40 minuta i drago mi je što smo mogli da im pružimo to zadovoljstvo i što su na kraju srećni napustili Arenu, kazao je Nedović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE