Vilander govorio o Đokoviću i Australijan openu

U seriji egzibicionih turnira koji služe kao priprema teniserima za predstojeću godinu odigran je i Dirijah kup u Saudijskoj Arabiji, na kom prisustvuje i Mats Vilander, nekadašnji teniser, a sada voditelj na TV “Eurosport”.

Prepoznatljiv je po izjavama o Novaku Đokoviću koje nisu naročito afirmativne, ali je u poslednje vreme promenio mišljenje, što pokazuje i sada, izjavom o predstojećem Australijan openu.

Vidim Noleta kao jasnog favorita, ispred Medvedeva, koji daje sve od sebe na tvrdim podlogama, i Nadala koji brani trofej. Jedino što Novaka može da omete je da ima tu prejaku želju, da se dokaže svima zbog svega što mu se u januaru dešavalo u Australiji. Taj turnir je njegova druga kuća, jasan je bio Šveđanin, koji se potom osvrnuo i na šanse trenutno prvoplasiranog na ATP listi i osvajača US opena Karlosa Alkaraza, kog ne svrstava u najuži krug favorita.

Zamislite pod kojim je pritiskom taj dečko od 19 godina, on je uspeo da dođe do prvog mesta ispred ljudi koji su osvajali više od 20 grend slemova. On je fenomen koji može da ima problem da se potvrdi, naročito na početku sezone, smatra Vilander.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE