“Mesi je vređao Vaghorsta mnogo više nego što se videlo”

Ne stišava se bura posle mečaa 1/4 finala između Argentine i Holandije.

Meč je rešen u korist Argentine na penale, a tokom i posle meča igrači i stručni štabovi obe ekipe su se konstantno vređali i ulazili u verbalne i fizičke obračune.

Ono što je publika videla iz prve ruke je snimak u kojem Lionel Mesi vređa holandskog napadača Voghursta, ali novinar kojem je Mesi dao intervju u tekstu za list Ole kaže da je sve to počelo mnogo ranije.

Mesi je bio mnogo besan. Nije slušao uopšte moja pitanja. Sukob sa Voghurstom je počeo mnogo pre u tunelu kada j holanđanin tražio dres od Mesija. Svi su se međusobno svađali ispred svlačionica, posebno Otamendi i van Dajk. Izgledalo je kao da smo na derbio Njuels-Rosario ili Lanus-Banfild, samo su akteri bili svetski poznati igrači, napisao je Esteban Edul i nastavio:

Mesi je na moje pitanje o meču počeo da priča o FIFA, Van Galu, holandskim igračima. Bio je toliko besan da sam mu u jednom trenutku rekao da se smiri kako ga ne bi kaznili, napisao je argentinski novinar.

Argentina u polufinalu igra protiv Hrvatske u utorak od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE