Perišić jasan pred Argentinu: Bićemo na 100 odsto!

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Agentine će se sutra sastati u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Pred ovaj meč, hrvatski fudbaler Ivan Perišić se pojavio pred novinarima i izneo svoja očekivanja.

– Predivan je osećaj igrati drugo uzastopno polufinale na Svetskom prvenstvu. Ali želimo i finale, protiv Argentine ćemo dati sve od sebe. Biće to slična utakmica kao i protiv Engleske pre četiri godine, Engleska je imala dobru ekipu, ima je sada i Argentina. Moramo da igramo kao protiv Brazila i onda je sve moguće, poručio je krilni igrač Totenhama, a prenela HINA.

Perišić je izjavio i kako su pripreme i za Englesku i sada za Argentinu bile slične.

– Za svaku utakmicu se pripremamo na sličan način. Jedino se ovde putuje maksimalno 30 minuta, pa imamo više vremena za odmor. Analizirali smo igru Argentine, imamo još jedan trening večeras i bićemo spremni, dodao je on.

Perišić je u dosadašnjem delu SP-a dosta pomagao u odbrani, posebno u prvoj utakmici protiv Maroka, ali i protiv Brazila.

– Kada ste već spomenuli Maroko, dosta vas nije bilo zadovoljno. Sad kad vidimo dokle je Maroko dogurao, možemo reći da smo napravili dobar posao. Svaka ekipa ima dobra krila i svako od nas treba da pomogne u odbrani. Guramo dobro i sa desne i leve strane, moramo da pomažemo u odbrani, da budemo tim, učestvujemo u svim akcijama i to će, nadam se, doprineti rezultatu, rekao je on.

Argentinske novinare je zanimalo koliko ga motiviše da izbaci Mesija sa Svetskog prvenstva.

– I Ronaldo je bio pet puta na SP pa nije uspeo, Mesi takođe želi titulu. Mi ćemo isto biti na 100 posto jer i mi želimo titulu. Nadam se da će to biti jedna tvrda i muška utakmica pa neka pobedi bolji, poručio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE