ZAGREVANJE ZA POLUFINALE MUNDIJALA: U Meridianu vas čekaju NAJVEĆE KVOTE i najbolja ponuda za kladjenje!

Verovali ili ne, Svetsko prvenstvu u fudbalu se polako bliži kraju, na programu imamo još samo četiri utakmice – dva polufinala, “bitku” za treće mesto i naravno – veliko finale.

Bili smo svedoci fantastičnih mečeva, spektakularnih golova, velikih iznenađenja, pa i kikseva brojnih favorita… Naravno, reprezentacija Srbije nam je ostavila gorak ukus, ali za popravni svakako imamo vremena.

Da se ovaj Mundijal ne pamti po zlu pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi fantastične uslove za online kladjenje i NAJVEĆE KVOTE U SVEMIRU!

Dakle, već u utorak nas čeka prvo polufinale, u kojem se sastaju Argentina i Hrvatska, a u sredu snage će odmeriti aktuelni šampion i branioc titule – Francuska i najprijatnije iznenađenje – Maroko.

Nećemo mnogo dužiti, jer smo sigurni da ste pomno ispratili sva dešavanja u Kataru, već ćemo odmah preći na najvažnije informacije, a to je da vas u Meridianu već sada čekaju NAJVEĆE KVOTE U SVEMIRU za polufinale Svetskog prvensta!

Krenimo redom: Lionela Mesija samo dva koraka dele od titule svetskog šampiona i verovatno “tačke” na polemiku oko toga ko je GOAT svetskog fudbala, pa ukoliko mislite da će Argentina doći do finala – iskoristite kvotu 1.95 na trijumf “gaučosa”. Sa druge strane, do sada smo naučili da Hrvatsku nikako ne smemo otpisati i da se fudbal više ne igra 90 minuta, već u slučaju “kockastih” – 120 + penal serija. Pa, ako želite da podržite “komšije” – tu je kvota 4.50.

A, kada se radi o drugom polufinalu – verovatno niko nije očekivao ovakav rasplet. Ili bolje rečeno, Francuska je očekivano u polufinalu, ali Maroko je definitivno najveće iznenađenje ovog Mundijala! Maltene preko noći su postali Marokanci miljenici određenog dela sveta, barem onog koji je ostao bez svog predstavnika u Kataru. Svima je jasno da protiv aktuelnog svetskog šampiona ne mogu biti ništa drugo do autsajdera, pa je tako i kvota na njihov trijumf 7.20, ali ko zna – mnogi su imali slične konstatacije i recimo pre utakmice Maroka i Portugala. Ipak, ako verujete da Kilijan Mbape i ekipa ne pristaju ni na šta manje od finala – tu je kvota 1.60 na trijumf “pevaca”.

Osim toga, ako ovo nije bilo dovoljno da se registrujete na meridianbet.rs – evo još jednog poklona! Ova kladionica svim novoregistrovanim korisnicima poklanja fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Dakle, svi uslovi za vrhunski fudbalski užitak su tu – navijajte za svoje favorite, kladite se u Meridianu i uz NAJVEĆE KVOTE postanite novi Meridianov milioner!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE