Dalić prokomentarisao penal i otkrio koji deo njegovog tima je slaba tačka

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nije uspela da odbrani rezultat od pre četiri godine, kada je postala vicešampion sveta, pošto je večeras poražena u polufinalu Mundijala u Kataru od Argentine.

Svoje utiske nakon poraza izneo je selektor “Kockastih” Zlatko Dalić, koji je istakao i šta je slaba tačka njegovog tima.

Čestitam Argentini na pobedi i plasmanu u finale, imali smo kontrolu, čuvali smo posed, desila se kontra, pa penal, pa gol iz kornera. Nekad te sreća pomazi, nekad ti vrati na drugi način. Nemamo vremena za kukanje. Ma mi smo imali dosta dobru situaciju, dobijali dubinu i loptu na bok, mi smo sve napravili i pripremili, i došli do gola, fali nam istinski klasični napadač, da to probijemo. Znamo šta jesmo, a šta nismo i to je to, izjavio je selektor Hrvatske nakon poraza u polufinalu.

Prokomentarisao je i situaciju koja se desila pre nego što je sviran penal za Argentinu, koji je Mesi realizovao za prednost od 1-0.

Koliko sam shvatio, naši momci su se bunili protiv kornera, ne razumem, iz te akcije mi primimo gol iz penala. Izgubili smo, nemam momcima šta da zamerim, ali sad moramo da dignemo glavu i spremimo se za utakmicu u subotu, rekao je Dalić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE DOBRO: Gudelj mora na novu operaciju kolena!

Nemanja Gudelj nema sreće ove sezone sa povredama. U toku sezone je imao povredu kolena leve noge posle koje se...

POVEZANE OBJAVE