Dobrić i Nedović saglasni: Trener doneo novu energiju, pripremamo se kao da nemamo devet pobeda!

U 13. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde dočekuju Žalgiris u prilično dobrom raspoloženju. Vezali su niz od devet pobeda, a u prošlom kolu su ostvarili pobedu u prvom derbiju protiv Partizana u Evroligi. Heroj tog meča Nemanja Nedovićje izneo očekivanja pred susret sa narednim protivnikom.

Imamo lepu priliku da pred našim navijačima produžimo niz pobeda. Dolazi nam jaka ekipa Žalgirisa, ali verujemo u naš tim da uz pomoć pune hale dođemo do nove pobede.

Žalgiris je tvrda ekipa, kompaktni su i dobra ekipa, ali mislim da ćemo biti maksimalno spremni za ovaj meč. Ove pobede govore same za sebe, trener Ivanović je doneo neku novu energiju, ali ne treba da letimo, treba da držimo konstantu i to je ključ kada su u pitanju ovakve utakmice i sezone, istakao je Nedović.

Još jedan od ključnih igrača crveno-belih, Ognjen Dobrić je istakao da se ekipa pripremala punim intezitetom kao da nisu vezali devet pobeda u nizu, a nada se da sjajnu seriju uz pomoć navijača mogu nastaviti.

Meč se igra u utorak od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE