IVANOVIĆ POSEBNO POHVALIO JEDNOG IGRAČA POSLE NOVE POBEDE: Ne razmišljamo o povređenima, nema opravdanja

Košarkaši Crvene zvezde ne staju otkako je na klupu tima seo prekaljeni evroligaški strateg Duško Ivanović. Upisana je šesta pobeda u nizu, ovog puta protiv Žalgirisa.

Ponovo je dobijeno u neizvesnoj završnici, a svoje utiske je posle meča izneo trener Ivanović.

Kao što sam i najavio, veoma teška utakmica. Mnogo je važno da su moji igrači to razumeli. Drugo, bili su strpljivi. Mislim da je Žalgiris najbolji evroligaški tim – ofanzivno – u poslednjih deset sekundi meča. Sviđa mi i reakcija publike, istakao je trener zvezde.

Kao i uvek veoma koncizan, osvrnuo se i na kvalitete večerašnjeg protivnika.

Žalgiris je dokazao da je izuzetno snažna ekipa, sa kvalitetnom odbranom. Litvanska škola. Ne gledaju rezultat, poseduju talenat, svi mogu da pogode. Imaju plejmejkera koji je skorer i organizuje igru. Meni je bila odlična utakmica, konstatovao je Ivanović.

Nazaobilazna tema bile su blistave partije Vildoze i nedovića, ali strateg tima sa Malog Kalemegdana ne zaboravlja ni ostatak ekipe.

Slažem se, ali da ne zaboravimo ostale momke. Dali su veliki doprinos, ne samo večeras. Njih dvojica sjajno kreiraju igru za ekstra kvalitet, ali i drugi su na super nivou, rekao je Ivanović.

Posebno je i direktno pohvalio Hasana Martina, koji je odigrao veoma važnu ulogu kada se lomilo.

Martin je imao dve-tri akcije, uspeo da uhvati skok, ili da iznudi faul. Bolji je igrač nego što je bio, ali daleko od onoga što može da bude, poručio je Zvezdin strateg.

Danas je bio lišen pomoći Ivanovića i Mitrovića.

Igrali smo sa momcima koji su hali. Ne razmišljamo kako bi bilo da su tu momci koji su povređeni. Nema opravdanja kada izgubimo, jasan je bio trener Ivanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan srpski košarkaš izlazi na NBA draft!

Poznato je tokom čitave ove sezone da Nikola Topić, plejmejker Crvene zvezde, važi za kandidata koji će na NBA...

POVEZANE OBJAVE