Glavobolja za Francuze pred Maroko: Dvojica fudbalera neizvesna za utakmicu!

U drugom polufunalnom meču na Svetskom prvenstvu u Kataru sastaju se reprezentacije Maroka i Francuske. Ono što je zabrinuko Francuze širom sveta jeste to da su dva fudbalera neizvesna za ovaj meč.

Kako prenosi francuski “L’Ekip”, Trikolori bi u borbi za finale mogli da budu lišeni pomoći Daja Upamekana i Adrijena Rabioa koji su propustili današnji trening zbog bolesti.

Takođe, Upamekano je van stroja od ponedeljka i to zbog upale grla, dok Rabioa muči prehlada i tek pred polufinalni meč biće poznato hoće li se njih dvojica naći svoje mesto u timu.

– Eventualni izostanak dvojice važnih fudbalera bio bi veliki udarac za selektora Didijea Dešana. Oni su bili starteri u dosadašnjem delu Mundijala. Upamekano je komandovao odbranom, dok je Rabio pokrivao veliki deo sredine terena. Upamekana bi mogao da zameni štoper Liverpula Ibrahim Konate, a Rabioa vezni igrač Monaka Jusuf Fofana, navodi pomenuti medij.

Dobra vest je da se Oreljan Čuameni, oporavio od povredei najverovatnije ćebiti spreman za duel sa Marokom.

Utakmica između Francuske i Maroka igra se u sredu od 20 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE