KUVA SE NEŠTO VELIKO: Pouzdani izvor javlja, Sergej karijeru nastavlja u hit-ekipi Premijer lige!

Po mnogima najbolji srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić je opet aktuelna tema na fudbalskoj pijaci.

Proteklih dana stidljivo se spominjala informacija da bi Sergej mogao u Arsenal, a sada se javio pouzdani izvor – Mateo Moreto.

Ugledni novinar Skaj Sporta tvrdi da su čelnici londonskog kluba kontaktirali Lacio kako bi razgovarali o srpskom reprezentativcu te da bi na leto moglo doći do transfera.

Podsetimo, Sergej je odbio potpisati novi ugovor s rimskim klubom, aktuelni mu se završava u leto 2024., zbog toga ga Klaudio Lotito mora pustiti kako bi zaradio od njegove prodaje.

Kontroverzni predsednik Lacija je ranije precenjivao Sergeja na preko 100 miiona evra ali sada će definitivno morati značajno spustiti očekivanja.

Moreto tvrdi da je Sergej igrač po ukusu Mikela Artete koji želi pojačati konkurenciju Granitu Džaki i Tomasu Parteju, koji drže sredinu ‘Topdžija’ ove sezone.

Arsenal je vodeća ekipa Premijer lige i definitivno neće propustiti priliku za povratak u Ligu šampiona, tako da je to dodatni motiv za 27-godišnjeg Srbina.

Zanimljivo, po mišljenju brojnih stručnjaka, Arsenal i Sergej su neočekivan i čudnovat spoj, ali definitivno dobar, ako uzmemo u obzir kakav fudbal njeguje Mikel Arteta…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE