Mesijev poslednji ples na SP: Evo šta je izjavio kapiten Argentine

Sigurno najbolji fudbaler svih vremena i kapiten Argentine Leo Mesi odigraće u nedelju svoj poslednji meč na Svetskom prvenstvu, kada će se njegova reprezentacija sastati sa Franucskom u finalu Mundijala.

Legendarni fudbaler je na ovom Mundijalu postigao pet pogodaka i upisao je tri asistencije.

-Veoma sam srećan što ću svoju priču na Svetskom prvenstvu završiti u finalu, vidim i koliko u tome uživaju svi u Argentini. Mnogo je vremena između ovog i narednog Mundijala i mislim da za njega neću moći da budem spreman. Savršeno je što će se sve završiti baš na ovaj način, rekao je Mesi i dodao:

-Daćemo sve od sebe, kao što smo radili i do sada kako bi smo ovoga puta zaista bili najbolji. Uživao sam prethodnih godina i zaista uživam u svemu što nam se dešava. Pobeda na Kopa Amerika i dolazak do finala Mundijala, 36 utakmica bez poraza, to je zaista neverovatno. Nadam se da ljudi u Argentini uživaju u onome što radimo, mogu da budu sigurni da ćemo dati sve što imamo.

Finale između Argentine i Francuske biće odigrano na Lusail stadionu u nedelju od 16 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE