Ataman nakon poraza: Ja sam loš trener!

Košarkaši Partizana su u neizvesnoj završnici savladali Anadolu Efes, a trener turskog tima Ergin Ataman je izneo utiske nakon susreta.

– Sjajna utakmica, obe ekipe su igrale na izuzetno visokom nivou. Kontrolisali smo dešavanja na parketu sve do sredine poslednjeg kvartala, kada smo lošom selekcijom šuta i lošim rešenjima u napadu, omogućili rivalu da poenima iz teških pozicija i triler završnice stigne do pobede, naglasio je Ataman pa nastavio:

– Nemamo vremena za tugovanje ni radovanje, jer je ritam ubitačan, a Evroliga nikada jača. Ove sezone jednostavno nema ni jedne ekipe, ni jedne utakmice u kojoj možete da računate na pobedu. To se posebno odnosi na duele sa Partizanom, pred navijačima koji stvaraju neverovatnu atmosferu, donose energiju, koja je na kraju bila presudna. Partizan je nekoliko utakmica izgubio na jednu loptu, ovoga puta je zaslužio da pomenuta lopta ostane u njegovim rukama.

Na pitanje da li će Efes osvojiti titulu prvaka Evrope, Ataman je rekao:

Čudna je situacija. Kada pobeđuješ, onda si dobar trener, kada gubiš ti si loš trener. Ja sam trenutno loš trener i ne verujem da će Efes osvojiti titulu, pre pet dana sam rekao da verujem. Ko zna kako ću razmišljati na kraju sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE