Čović progovorio o slučaju Kampaco: Evo da li Argentinac dolazi u Zvezdu!

Sinoć je kao bomba odjeknula vest da će Fakundo Kampaco doći u Crvenu zvezdu i da se samo čeka potvrda od strane kluba.

Međutim, zvaničnog saopštenja crveno-belih o ovom transferu nema, a sada se oglasio i prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović za Sputnjik.

Još ništa nije gotovo. Radimo na tome, kada bude bilo završeno, ovako ili onako, imaćete informaciju. Nismo ni daleko, ali ni blizu, rekao je Čović i potvrdio da Real nije izjednačio Zvezdinu ponudu za Argentinca:

Nisu izašli sa ponudom. Mi smo bili jasni u ponudi u skladu sa mogućnostima. Treba presabrati sezonu, videti sve finansijske mogućnosti i procenili smo da možda možemo da napravimo u ovom trenutku i priuštimo. Ponavljam, nismo ništa završili“.

Istakao je prvi čovek crveno-belih i da ima načelni dogovor sa Milošem Teodosićem da zaduži dres Zvezde naredne sezone.

Miloš i ja smo imali razgovore za ovu sezonu. Kada nismo uspeli da napravimo transfer, jer Virtus je rekao: “Da date 500.000.000 ne puštamo, jer nam je sve bazirano na Teu”, napravili smo načelni dogovor da to bude iduće sezone. Obojica smo rekli, samo Bože zdravlje. Miloš je igrač pri kraju karijere, želim mu da igra pet. Ima do juna, jula još dosta vremena.

Vezala je Crvena zvezda 10 pobeda od dolaska Duška Ivanovića, a seriju je prekinula Olimpija Milano sinoć u dvorani Aleksandar Nikolić. Taj susret je zbog povrede kolena propustio Hasan Martin.

Pred kraj utakmice sa Žalgirisom je povredio lateralni centralni ligamenta na kolenu, koji drži ravnotežu kolena. Došlo je do rupture. Minimum je dva i nešto meseca“.

O Nikoli Ivanoviću, Čović je rekao:

Nikola Ivanović će biti još odsutan još mesec i po do dva. Veoma težak prelom u neobičnom padu na koleno Ledeja. Deseto, 11. i 12. rebro su pukla. Bolna povreda, a Nikola je imao veliku sreću da neko od tih puknith rebara nije probilo plućnu maramicu. Imali su iskustva s takvim povredama i kada sve prođe i kada je zaraslo, od jednog poteza može da zaboli. Moramo da budemo strpljivi“.

Povredu je doživeo i Luka Mitrović, ali se vratio na utakmici protiv Olimpije.

Mitrović se povredio protiv Mornara, ogrebana mu je rožnjača treću sezonu za redom. Smetalo mu je svetlo. Bio je sa nama i svaka mu čast što se priključio da igra. Oporaviće se za neki dan, istakao je Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE