HRVATSKI TRENER IMA PLAN ZA ABA LIGU: U njemu nema mesta za Zvezdu i Partizan!

Nakon novog neuspeha hrvatske košarkaške reprezentacije na poslednjem Evropskom prvenstvu nekadašnji igrač, a sada košarkaški trener Aco Petrović latio se posla prvog čoveka tamošnjeg saveza, čiji je vršilac dužnosti.

Neposredno pre toga bio je veoma angažovan u spasavanju zagrebačkog košarkaškog giganta Cibone, koja je bila u velikoj krizi i bez tima tokom leta.

Sada je na svom Tviter profilu izneo plan kako bi trebalo da izgleda regionalno takmičenje, i podsetio na njegovu primarnu ulogu pri osnivanju. Zanimljivo je da je pomenuo i trenutno dominantne srpske klubove Zvezdu i Partizan na veoma radikalan način.

Mislim da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu jer sa ovim budžetima, koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima, logično je da budu stalni članovi Evrolige, a da se ABA liga okrene onome što je u startu i bila, razvojna liga za mlade igrače, napisao je Petrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE