Obradović nakon pobede: Igračima je palo ogromno breme sa leđa!

 U 14. kolu Evrolige košarkaši Partizana savladali su ekipu Anadolu Efesa rezultatom 82:79.

Trener crno-belih, Željko Obradović izneo je utiske nakon ovog meča.

Naravno da je sve lakše i lepše posle pobede. Od igrača sam tražio na poluvremenu da veruju u sebe i da se bore. Borili su se, dali su sve od sebe, imali su ogromnu želju da se oduže navijačima na neverovatnoj podršci. Stigli su do toliko željenog trijumfa, koji je bitan u rezultatskom, ali i u psihološkom smislu. Igračima je palo ogromno breme sa leđa, ali moram da naglasim da bez ogromne podrške i energije sa tribina, gotovo sigurno ne bi smo stigli do pobede, koja nam znači mnogo, baš mnogo, naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

Na pitanje kako reaguje na kritike kojih je bilo mnogo posle poraza, Obradović je rekao:

– Svako ima pravo na svoje mišljenje i kritikuje. Ali me to nikada nije zanimalo, kao što me ni hvalospevi nikada nisu zanimali. Mnogo volim posao koji radim, od početka karijere dajem sve od sebe. Ne čitam novine, ne gledam TV, društvene mreže nemam. Zanima me jedino šta misle moji igrači i stručni štab. Sada samo razmišljam o FMP Železniku. Ništa ostalo me ne zanima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAM SE NUDI! Sprema se senzacionalan povratak Kontea u bivši klub? Navijači mu jednu stvar ne mogu zaboraviti

Nekadašnji menadžer Čelsija koji je s istim klubom osvojio zadnju premierligašku titulu 2017., Antonio Konte, ponudio je svoje usluge...

POVEZANE OBJAVE