NAJJAČI BONUS NA PRVI DEPOZIT: Osvoji do 10.000 DINARA i 200 POKLON SPINOVA!

Ako si nov u svetu sportskog klađenja i slot/live dealer igara, poseti Meridian, deponuj i preuzmi najjači bonus na svetu!!!

Više ne morate da birate između omiljenih stvari! Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za novajlije koje će doneti fantastične bonuse kako ljubiteljima sportskog klađenja, tako i onima koji uživaju uz slot/live dealer igre.

Od vas se traži da deponujete novac na svoj korisnički nalog i BONUS NA PRVI DEPOZIT je vaš! Uplatite 500 ili više DINARA na svoj nalog i osvojićete 100% BONUSA NA SPORTSKO KLAĐENJE i 200 POKLON SPINOVA na uzbudljivoj slot igri Pirates Power.

Na ovaj način možete osvojiti do 10.000 DINARA BONUSA maksimalno!

Iskoristite bonus u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

Nedelja pred nama donosi spektakularni završetak Svetskog prvenstva u Kataru! Da li je vaš favorit opravdao očekivanja i stigao do same završnice? Nakon sumiranja utisaka potrebno je samo da odigrate svoj tip i stavite ga na tiket!

Spektakularna košarkaška ponuda je takođe tu, pa na tiket možete staviti najjače mečeve NBA lige! Ukoliko više volite regionalnu ligu, čeka nas duel Mornara i Budućnosti! Odigrajte na poene ili odaberite svog favorita!

Odmah nakon odigranog tiketa možete uživati u poklon spinovima na avanturističkoj slot igri Pirates Power!

Poseti Meridian i uživaj u magičnim decembarskim promocijama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klop se izvinio: Dogodilo se i više to ne možemo da promenimo

Trener Liverpula Jirgen Klop izvinio se navijačima zbog poraza od Evertona, posle kojeg su se njegovi fudbaleri udaljili od...

POVEZANE OBJAVE