RADE BOGDANOVIĆ O ODNOSU SUDIJA PREMA MESIJU I UTISCIMA SA SP: Neke zvezde su izgubile sjaj, namlatili su se trofeja i love, idi odmaraj

Polako je sunce Svetskog prvenstva u Kataru na zalasku, a od 16 sati nastupiće suton, dok se roletne ne spuste neka tri sata kasnije, kada ćemo saznati da li imamo novog svetskog šampiona ili će Francuska odbraniti pehar osvojen pre četiri godine u Rusiji.

Kada je reč o našoj zemlji, Mundijal u Kataru će ostati upamćen i po izjavama analitičara Radeta Bogdanovića, koji je otvoreno kritikovao selektora Stojkovića posle remija sa Kamerunom, ali je dao nešto afirmativniju izjavu posle ispadanja sa prvenstva.

ovog puta je, gostujući u jutarnjoj emisiji RTS-a, sumirao utiske sa Mundijala.

Generalno, iskreno i nisam (zadovoljan), zato što ovo Svetsko prvenstvo nije izbacilo nekog klinca, neku novu zvezdu, neku, kako ja volim da kažem, fudbalsku alu. Neke zvezde jesu izgubile sjaj, međutim to su već i godine. Ne znam ni šta im to treba, da igraš u 37. godini. Ne bi trebalo ni fudbal da ti bude sve u životu, smatra ovaj analitičar, pa dodaje:

Namlatili su se i trofeja i love. Šta se mučiš više, idi odmaraj. Ima klinaca. Ja sam uvek za to da se mladosti da neka prednost. Zato sam i govorio, Ronaldo je na klupi, ali onaj čeka sa 21 godinom. Hoće i on slavu, hoće i on da postigne nešto, ali fudbalski matorci su opet obeležili to Svetsko prvenstvo. Imamo Mbapea, ali nemamo više talenata, mislim da je fudbal otišao u nekom drugom pravcu od Pepa Gvardiole i tika take. Igraju sa nekim mladim centarforom, nemaju klasične devetke…, ocenio je Bogdanović.

Smatra i da su sudije prema Mesiju imale povlašćen odnos, ali i istakao da bi voleo da omaleni Argentinac osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.

Mislim da su malo navlačili na Mesija, 4-5 penala, ajde da uzme tu svetsku titulu. Ja bih voleo da je uzme, zato što će otići u večnost i fudbalsku besmrtnost. To mislim da će teško ko da osvoji, i da će takav uopšte da se rodi, izjavio je analitičar o Mesijevom potencijalnom dostignuću.

Rade Bogdanović ponovo privukao pažnju svojom izjavom

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE