DOČEKAO POZIV PIKSIJA, ALI MORAĆE DA SAČEKA NA DEBI: Nije želeo da brani za BiH, želi ga Benfika

Fudbalska reprezentacija Srbije u poslednje vreme se odlikuje sa nekoliko golmana podjednakog kvaliteta.

U prvom planu su trenutno Slobodan Rajković, Marko Dmitrović i Vanja Milinković-Savić, od kojih poslednji dobija prednost na gol-crti zbog sjajne trenutne forme u odnosu na dvojac iz La lige.

Ipak, konačno je uz naš nacionalni tim i Mile Svilar, koji je letos došao kod Murinja u Romu, ali je sada selektor Dragan Stojković Piksi dobio pojačanje u vidu još jednog čuvara mreže koji je nastupao za mlađe kategorije druge reprezentacije.

U pitanju je Vladan Kovačević iz poljskog Rakova, koji važi za jednog od najboljih golmana u Poljskoj, a koji je do sada odbijao da nastupi za A reprezentaciju BiH, nadajući se pozivu u jato “Orlova”.

Sada je stigao, ali ga je klub sprečio da nastupi, pošto utakmica koja predstoji 26. januara protiv SAD-a nije u kalendaru FIFA.

Njegove partije u Poljskoj nisu prošle nezapaženo, pa je interesovanje da ga angažuje ove zime pokazala lisabonska Benfika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE