NEKA IGRE POČNU: Najbogatiji klub na svetu poslao veliku ponudu za ‘Kvaradonu’, brzo je stigao odgovor iz Napulja

Svetsko prvenstvo u Kataru je završeno, sada sledi onaj deo godine kada će glavna tema biti dešavanja na transfer pijaci.

Već sada je potpuno jasno da bi među glavnim metama najmoćnijih evropskih klubova mogao biti gruzijski reprezentativac Hviča Kvaratskhelia (21).

Gruzijac je već u svojoj prvoj sezoni u Napoliju primorao navijače da mu dodele nadimak ‘Kvaradona’ upoređujući ga tako s legendarnim Diegom Armandom Maradonom.

Od transfera iz Dinamo Batumija letos za 10 milliona evra, Kvaratskhelia je nakon ukupno osam pogodaka i deset asistencija u Serieji A i Ligi šampiona stigao do toga da Njukasl nudi 50 miliona evra za njegove usluge.

Međutim, izgledi da se tako nešto zaista ostvari su praktički nemogući. Nedugo nakon što je objavljena vest o kluba s najbogatijim vlasnicima na svetu, oglasio se direktor Napolija Kristiano Giuntoli.

“Apsolutno nema nikakve šanse da napusti Napoli, bez obzira na to kolika ponuda stigne na našu adresu”, poručio je Giuntoli.

Napoli se nalazi u perfektnoj poziciji. Hvičina cena raste iz utakmice u utakmicu, a ugovorom je vezan za klub čak do leta 2027. godine. I uz to još nema otkupne klauzule, što znači da ne postoji nikakva granica u nadmetanju klubova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE