SMAILAGIĆ GOVORIO O POVREDI: Ne mogu više da budem navijač

Sastav Partizana od početka sezone bio je nekompletan zbog povreda. Najviše muka treneru Obradoviću zadali su izostanci Avramovića i Smailagića, koji su propustili prvi deo sezone.

Tek što se vratio, Alen Smailagić je ponovo doživeo povredu i prognoziralo da će morati ponovo na dužu pauzu, ali se svojevoljno odmah vratio na parket.

Sada je o problemima sa povredama govorio za “Mozzart Sport”.

Kada sam se povredio, teško mi je palo. Celo leto sam zaista radio vredno da dođem do željene forme za sezonu. Još uvek je nisam dostigao, uostalom vidi se i na terenu i po minutaži, ali dolazim do toga. Samo se nadam da neće više biti povreda, rekao je Smailagić.

On je posebno prokomentarisao situaciju sa povredom prsta, posle koje se nije očekivalo da će odmah zaigrati u prvom derbiju sezone, u okviru ABA lige.

Za prst kada se desilo, svi su mi rekli da treba da pauziram, svi doktori. Ipak, tokom tih razgovora otvoreno sam rekao da želim da preuzmem odgovornost na sebe, jer ne mogu više da sedim sa strane da posmatram kao navijač, jer ja sam deo tima i želim da se tako osećam dok sam ovde, poručio je Smailagić.

U vezi Smailagićem je usled ove situacije došlo i do zabune u jednom trenutku, kada je trener Obradović izjavio da ne zna šta se desilo sa njim posle poraza od Valensije, kada nije igrao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE