Itudis pred Partizan: Evo šta je obećao Obradoviću!

 U Istanbulu u 15. kolu Evrolige, košarkaši Partizana gostuju ekipi Fenerbhčea.

Bez obzira na sve uloga favorita je na strani domaćina, a beogradski crno-beli u Tursku dolaze posle važne pobede protiv Efesa.

– Nastavljaju se problemi sa povredama, ali su neki igrači počeli da treniraju. Skoti i Moltli su trenirali, stigao nam je Adetokumbo, ali sve to je proces. Jedan povređeni igrač kad se vrati iz povrede nije odmah spreman i nije u formi u kojoj je bio. Bolje kada mogu da ih vidim na treningu, nego kada ih nema mesec dana, rekao je trener Fenerbahčea Dimitris Itudis srpskim novinarima u Istanbulu i dodao:

-Ja Partizan ne gledam onoliko koliko ih vi gledate i ne znam onoliko koliko Željko i njegovi saradnici znaju. Partizan je tim koji ima ogromnu želju, igra modernu košarku. Roster im je visok, imaju širinu. Zbog načina na koji mi igramo ili ne igramo u poslednje vreme, nama je potreban restart. Možda imamo probleme, ali ne igramo na nivou na kom smo znali da igramo. Ispred nas je jedan ozbiljan protivnik  sa iskusnim igračima,  ali i sa mladim igračima, koje Željko želi da afirmiše i da napravi nekog sledećeg vođu. Za nas je veoma bitan korak da se vratimo dobrim igrama – ističe Itudis.

Ovaj meč će biti i okršaj dvojice trenera, kumova i prijatelja još od novembra 2019. godine.

– Mislim da smo taj emotivni deo već prošli. Emocije uvek postoje, meni je drago što ću videti Željka i kao trenera i kao čoveka. On voli Partizan, svi znamo šta Partizan njemu znači, a znamo šta Željko meni znači i kao čovek i kao trener. Kao i cela njegova porodica, Anja, Đorđe i Vesna. Kad počne utakmica i jedan i drugi treba da pomognu svom timu da pobedi. Posle meča ići ćemo na večeru, istakao je grčki stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE