Klop oduševljen Srbinom!

Često je u sastavu Liverpula ove sezone bio i Stefan Bajčetić, igrač srpskog porekla koji je stigao iz Selte za samo 250.000 evra.

U ubedljivoj pobedi protiv Bornmuta dobio je mladi univerzalac, koji pokriva pozicije štopera i zadnjeg veznog, šansu i da debituje.

Sva je prilika da će takvih prilika biti sve više, s obzirom na to da su treneri kluba sa Enfilda oduševljeni njegovm napretkom.

Juče smo trenirali, bilo je ludo! Otišao sam sa terena zajedno sa Jirgenom. Sve vreme je stajao pored mene i šaputao: ‘Vau! Stefan i Bobi Klark igraju tako zrelo, kao da imaju 25 godina’. Odmah sam dodao i Ben Douk. Svi vide da je veoma brz, ali ako ste veoma brzi i tehnički potkovani – to vas stvarno čini opasnim igračem. Vrlo brzo uči i prilagođava se našem stilu, to je lepo videti, otkrio je Pepijn Lijnders, pomoćnik Jirgena Klopa, pa pohvalio skauta ovog kluba.

Zaista smo srećni sa ta tri ‘potpisa’ i moram da udelim kompliment našem skautu Metu Njuberiju, on je zaslužan za angažovanje mladih igrača. Niko ranije ne čuje za njih, ne najavljuju se kao ozbiljni potpisi, ali momci koje dovodi…, rekao je Lijnders.

Liverpul sutra od 21 sat čeka nastavak sezone, i to ni manje ni više nego derbi meč protiv Mančester Sitija u osmini finala Liga kupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE