ZVEZDA SE OKUPLJA: Tu je i Borjan, priključena trojica iz Grafičara

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se kao što je i planirano ranije, kako bi trenirali u Beogradu do odlaska na pripreme 8. januara.

Iako će zvanična prozivka biti 2. januara, najmlađi će početi sa treninzima ranije, kako bi pokušali da se nametnu treneru Milošu Milojeviću.

Timu su, pored ostalih, iz filijale Grafičara priključena braća Jovan i Nikola Mituljikić, i Nikola Knežević.

Ipak, na okupljanju su se pojavili i neki iskusniji fudbaleri, između ostalih i Milan Borjan, koji je nedavno sa Kanadom nastupao na Mundijalu u Kataru. Pored njega, prisutni su bili još i Nenad Krstičić, Radovan Pankov, Marko Gobeljić i Milan Rodić, dok su ostalih 12 fudbalera koji su bili tu predstavljale mlađe snage, među kojima su bili:

Nemanja Motika, Nikola Stanković, Stefan Leković, Lazar Nikolić, Veljko Nikolić, Jegor Prucev, Irakli Azarov, Stefan Mitrović i Jovan Mijatović.

A već je poznato i sa kojim rivalima će Zvezda odmeriti snage na pripremama i testirati mogućnosti pred nastavak sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE