Obradović nakon pobede: Pokazali smo da možemo svakoga da pobedimo!

Košarkaši Partizana ostvarili su novu veliku pobedu u Evroligi nakon što su savladali turski Fenerbahče u gostima rezultatom 72:73.

Nakon meča, trener crno-belih Željko Obradović bio je zadovoljan prikazanom igrom svog tima.

Nismo znali šta će da odigraju, nemoguće je znati, postoje mnoge opcije, u tim momentima je ključ u kocentreaciji i u odbrani. ovo je lepota košarke.. Naša borba i na tome čestitam igračima. Vrlo bitna pobeda za nas, verovali smo u naše kvalitete, a kada pobedite lidera Evrolige na njegovom terenu to znači da možete da igrate protiv svakoga, rekao je Obradović.

Pitanje o Aleksi Avramoviću, ali i Joanisu Papapetruu koji je pogodio vrlo bitnu trojku u četvrtoj četvrtini.

Obojica su odradili sjajan posao, verujem u njih. Avramović je odigrao nešto više od osam minuta, to je njegova prva utakmica od juna. Pre nedelju dana je počeo da radi sa timom. Znam koliko mu je bilo teško, ali pomogao je ekipi mnogo. Čestitam njemu i ostatku ekipe, istakao je on, a zatim i dodao:

Imali smo problema sa odbranom tokom sezone, večeras smo odirali odlično i verujem da su igrači shvatili kako treba da izgladamo u odbrani u narednim utakmicama.

Fenerbahče je tri sekunde za napad za pobedu, ali crno-beli su maestralno pročitali pokušaj domaćina i došli do trijumfa.

Nismo znali šta će da odigraju, nemoguće je znati, postoje mnoge opcije, u tim momentima je ključ u kocentreaciji i u odbrani. ovo je lepota košarke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE