Efes ubedljiv protiv Panatinaikosa, Žalgiris srušio Bajern!

U meču 15. kola Evrolige, košarkaši Anadaolu Efesa savladali su grčki Panatinaikos rezultatom 88:69.

Od samog starta meča domaći su preuzeli inicijativu, stekli su brzo dvocifrenu prednost koji du održavali, a na kraju i uvećali na maksimalnih plus 22.

U redovima pobedničkog tima najefikasniji je bio Vil Klajburn sa 23 poena, a ostvario je i dabl-dabl sa 10 skokova. Srpski košarkaš Vasilije Micić je meč završio sa 19 poena, osam asistencija i pet skokova, dok je Brajan Danston meč završio sa 13 poena i osam skokova.

Kod Panatinaikosa je najbolji bio Dvejn Bejkon sa 20 poena, dok je Derik Vilijams imao 13 uz četiri skoka.

Nakon ovog meča, Efes deli sedmo mesto na tabeli sa Crvenom zvezdom i Makabijem sa istim učinkom, dok je Panatinaikos na 13. poziciji.

U okviru istog kola, košarkaši Žalgirisa su savladali nemački Bajern rezultatom 75:67.

Litvanski tim je prvu četvrtinu dobio sa pet poena razlike, dok su na poluvreme otišli sa devet poena razlike, 44:35. Pred kraj poslednje deonice, stekli su 14 poena prednosti, da bi sredinom poslednje deonice imali maksimalnih +18 poena.

Sjajan je bio Kinan Evans koji je postigao 32 poena, dok je Edgar Ulanovas ubacio 18. U poraženom timu istakli su se Kori Volden sa 18, odnosno Ogustin Rabit sa 17 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE