SPAJIĆ NAKON POVRATKA: Dolazim u isti, ali totalno drugačiji klub

Danas je i zvanično promovisan Uroš Spajić kao prvo pojačanje najboljeg tima Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku.

Vraćam se po dečačke snove. Osvajao sam titule sa Zvezdom u svim kategorijama, osim u prvom timu, a to se jedino računa. Privukla me je i ta želja da sa Crvenom zvezdom zaigram u Ligi šampiona, rekao je Spajić prilikom promocije.

Sada već iskusni štoper neće moći odmah da pomogne klubu.

Oporavak ide odlično. Baš sam pre dve nedelje radio magnetnu rezonancu i sve je dobro. Sad sam u fazu da radim na jačanju noge. Očekujem da u martu, to bi bio idealan slučaj, najkasnije u aprilu budem u potpunosti spreman da zaigram. Sve to zavisi od same noge. Možda bude malo brže, možda malo kasnije. Teško je unaped govoriti, procenio je novi-stari igrač Zvezde.

Svakako, sada su ovo neka drugačija, bolja vremena, nego u periodu kada je on stasao u prvom timu.

Dolazim u isti, a u isto vreme totalno drugi klub. Zvezda tada i sada – to je nemerljivo. Zvezda sada igra u Evropi redovno, a u to vreme je bila misaona imenica. Sećate se Bordoa i kvalifikacija tih? A, sada se Liga Evrope manje-više smatra neuspehom. Tako da je jasno da je Zvezda raste, ide dobrim putem, da navikamo navijače na najbolje. To Zvezda zaslužuje, to je veliki klub, sa velikom armijom navijača, zaslužuje da bude među najboljima, jasan je reprezentativac Srbije.

Već je imao lepih iskustava kada je reč o saradnj sa Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom kluba.

On me je proglasio i najboljim igračem omladinske škole, ima tome 15 godina. Znamo se tolike godine, dugo smo na vezi. Dodatni motiv je bio povratak po dečački san o kome sam govorio, poručio je Spajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE