DONEO POBEDE, ALI SADA SLEDI NAJTEŽI ZADATAK: Mijatović izneo očekivanja pred gostovanje Zvezdi

Iskusni košarkaški stručnjak Dejan Mijatović preuzeo je nedavno čačanski Borac i, uz određene promene u igračkom kadru, doneo dve pobede.

Tako Borac sada ima ukupno 3 pobede i 8 poraza, uz trijumfe u poslednja dva kola protiv rivala u borbi za opstanak MZT-a i Splita.

Sada ipak sledi najteži mogući zadatak, taman kada je uhvaćen zalet – gostovanje aktuelnom šampionu, koji je u strašnom naletu, Crvenoj zvezdi, sutra od 14.30.

Mijatović je izneo svoja očekivanja pred ovaj duel.

Crvena zvezda je izraziti favorit. Uz Partizan, ona je glavni konkurent za osvajanje lige. Nalazi se u izuzetnom naletu od dolaska Duška Ivanovića. Ima 10 pobeda i samo jedan poraz. Novi trener je postavio dobar temelj, vidi se pristupu, energiji, načinu na koji ekipa igra, smatra trener Borca, koji se osvrnuo i na najnovije pojačanje sutrašnjeg rivala.

A dolaskom Kampaca, koji će verovatno debitovati protiv nas, roster je dodatno ojačan. Utakmica protiv Crvene zvezde nam predstavlja veliko zadovoljstvo. Želimo da probamo da pariramo u mnogim stvarima. To je bitno momcima i meni. Sve u svemu, očekujem lepu utakmicu za sve aktere, a jedino što mi želimo da se predstavimo na dobar način publici u Beogradu, rekao je Mijatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE