FSS prelomio: Piksiju i Mitroviću Zlatna lopta!

Kako je odlučeno na sednici Izvršnog odbora FSS u Staroj Pazovi, Zlatnu loptu za najboljeg srpskog trenera će dobiti selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

– Nagrada za najboljeg fudbalera odlazi u ruke Aleksandra Mitrovića, koji iza sebe ima sjajnu godinu na klupskom i reprezentativnom planu. U konkurenciji dama, Zlatnu loptu Srbije za 2022. godinu zaslužila je Jovana Damjanović koja je ostavila zapažen trag i u dresu minhenskog Bajerna, navodi se u saoštenju Fudbalskog saveza Srbije. 

Za selektora ženske A reprezentacije Srbije imenovan je Dragiša Zečević, a za selektora ženske kadetske selekcije (U17) Aleksandar Petrović. 

– Usvojen je izveštaj Stevana Stojanovića, direktora A reprezentacije, o radu i rezultatima našeg najboljeg nacionalnog tima u periodu od dolaska Dragana Stojkovića na mesto selektora Srbije do poslednje akcije reprezentacije, učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru, dodaje se u saopštenju FSS. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIČALO SE O POVRATKU U MINHEN: Potpisao Nagelsman!

Nemački trener Julijan Nagelsman rastao se krajem prošle sezone sa Bajernom. Tomas Tuhel je preuzeo tim i odveo ga do...

POVEZANE OBJAVE