Mitrović izneo očekivanja pred Barselonu pa pomenuo Kalinića!

U okviru 16. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde će dočekati ekipu Barselone. Crveno-beli će imati veliku podršku svojih navijača, a košarkaš srpskog tima Luka Mitrović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila ekopu Olimpijakosa, a u dobrom raspoloženju očekuje i narednog protivnika.

– Uvek je lepo kad se pobeđuje, u neku ruku euforija u javnosti i među navijačima je opravdana, a kod nas je poprilično smireno i trudimo se da ostanemo na zemlji, rekao je košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović i dodao:

– Razmišljamo samo o narednom danu, treningu, protivniku, ali da nam prija sve ovo – prija. Uvek je lepo kad se pobeđuje, između ostalog zbog toga i treniramo i zbog toga smo se okupili tamo negde u avgustu, zasad je sve potaman, izjavio je Mitrović. 

Zvezda naredni susret u Evroligi igra u petak od 19 sati protiv Barselone.

– Barselona samo kao ime privlači dosta pažnje, a da ne govorimo o njihovom igračkom kadru i kvalitetu koji poseduju, prethodnih par sezona, naročita ove, možda je ovo i njihov najbolji sastav u prethodnom peripodu. To je tim koji je sastavljen da pretenduje na vrh Evrolige i sigurno će tamo i biti. Uvek je zadovoljstvo igrati i odmeravati snage sa njima, poručio je Mitrović i dodao da nije razmenjivao poruke sa nekadašnjim saigračem Nikolom Kalinićem, ali da hoće, tek, posle utakmice. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE