SREĆNIK IZ POŽAREVCA “UPECAO” MILIONSKI DOBITAK – EVO KAKO SE POSTAJE ŠAMPION ZABAVE!

Igrajući zanimljiv slot Big Bass Splash, I.Ž. iz Požarevca osvoji 1.152.000 DINARA. Igrači Meridiana nastavljaju sa tradicijom milionskih dobitaka!

Da li postoji lepša stvar od epohalnog, nenadanog dobitka koji vam najavljuje Novogodišnje praznike? Većina će se složiti da je ovo jedna od stvari koja bi svakoga obradovala.

Igrač Meridiana, I.Ž iz Požarevca je imao toliko sreće da je postao MILIONER samo nekoliko dana pre dočeka Nove Godine!

Pitate se kako? Zaigrao je jednu od svojih omiljenih igara Big Bass Splash, poslužila ga je sreća te je ostvario dobitak o kojem će se dugo pričati!

Da stvar bude bolja, nije uz pomoć sreće stigao do besplatnih spinova! Ovaj bonus je aktivirao kupovinom! Za ono što se desilo tokom ove bonus igre odgovorna je sreća.

Sakupljao je džokere  i na taj način je došao do množioca x10 koji se odnosi na sve novčane simbole! Simboli novca su se ređali kao na traci, a džokeri su sakupljali njihove vrednosti.

Kada se poslednji krug besplatnih spinova završio, na korisničkom nalogu ovog Požarevljanina je stajala cifra 1.152.000 DINARA!

Bilo je jasno da je zabava zavrešena i da je vreme za isplatu!

Ako i ti želiš da postaneš akter ovakve priče potrebno je samo da se registruješ u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nađ pred Napredak: Dobro je ako budemo pobedili

Fudbaleri Partizana gostuju sutra od 16 časova ekipi Napretka u okviru 34. kola Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu...

POVEZANE OBJAVE