Šurbatović odgovorio na optužbe Tončeva o enormnim premijama za Svetsko prvenstvo

Posle današnjih optužbi Novice Tončeva, koje se tiču premija koje su za odlazak na Svetsko prvenstvo navodno inkasirali selektor Dragan Stojković Piksi i neki od funkcionera, generalni sekretar FSS-a Jovan Šurbatović odgovorio je na sednici u Staroj Pazovi.

Došao je na sednicu, iako nije imao pravo ni po Statutu, ni po zakonu da učestvuje na njoj, jer je nedavno ponovo izabran na javnu funkciju, što je potvrdila i Agencija za sprečavanje korupcije. Istupanje Tončeva bilo je krajnje necivilizovano i čak bih rekao primitivno. Kao po običaju, ispaljivao je uvrede, neistine i diskvalifikacije. Šta da vam kažem, sramota me je njegove sramote, naveo je Šurbatović, pa dodao:

Nije mu prvi put da iznosi izmišljene cifre, zbog čega će dobiti krivičnu prijavu i od saveza i od svih nas pojedinačno. Već je to radio i uvek je sud presuđivao protiv njega. Ponovo će sud ustanoviti isto. Istup je bio očekivan, on svesno iznosi neistine. Pogledajte gde mu je klub kada nema uticaja na sudije. Ne bih sada da pričam i o kladionicama i o izveštajima koje smo godinama dobijali iz UEFA. Članovi IO su, kao i obično, dobili detaljan finansijski izveštaj i upoznati su sa svakim pojedinacnim prihodom ali i pojedinačnim utroškom, odgovorio je funkcioner FSS-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE