Vojvodina počele pripreme za nastavak sezone: Ambicije su iste!

Fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije.

Oni će do 12. januara trenirati u Novom Sadu, a zatim će već tradicionalno dvonedeljnu, drugu fazu priprema obaviti u Turskoj.

Trener ekipe iz Novog Sada je izneo očekivanja pred nastavak sezone.

– Pre svega mi je drago što su igrači uradili onaj deo koji je trebalo da urade tokom ove pauze. Imamo nivo spremnosti na koji možemo dalje da nadograđujemo. Na početku najviše imamo testiranja, medicinska, motorička i tako dalje. Prvo ćemo završiti taj deo, kako bismo imali sve neophodne parametre za nastavak trenažnog procesa. Bićemo ovde do 12. januara, a onda putujemo na pripreme, gde ćemo odigrati šest kontrolnih utakmica. Vraćamo se 27. januara iz Turske i spremamo se za nastavak prvenstva, rekao je Rastavac.

Vojvodina dosad nije angažovala nijedno pojačanje u zimskom prelaznom roku, a dolazak novajlija zavisiće od eventualnih odlazaka.

– Za sad je situacija takva kakva je… Videćemo još kako će se dalje razvijati. Ja i dalje mislim da će biti i nekih odlazaka, pa ćemo u zavisnosti od toga povlačiti naredne poteze.

Ono što je zanimljivo jeste da je ovog puta seniorskom timu priključeno sedam omladinaca: Stefan Bukinac, Vanja Apostolovski, Lukijan Abadžija, Uroš Paunović, Milan Kovačev, Luka Drobnjak i Dragan Kokanović.

– Priključili smo grupu omladinaca da trenira sa nama. Želimo da nastavimo kontinuitet dobre saradnje sa omladinskom školom. Naravno, oni treba da se dokažu i bore za svoje pozicije i minutažu. Takođe, jedan deo njih će ići sa nama na pripreme u Tursku, podvukao je Rastavac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Potpisao Larkin (VIDEO)

Jedan od najboljih košarkaša Efesa, Šejn Larkin potpisao je novi ugovor sa svojim klubom. Danima se govororilo da sjajni košarkaš...

POVEZANE OBJAVE