Barselona pred duel sa Zvezdom slavila u neefikasnoj utakmici, igrao i Jović (VIDEO)

Košarkaši Barselone savladali su u svojoj Blaugrani, u neefikansom okršaju Saragosu sa 68-63, u sklopu 13. kola španske ACB lige.

Ova utakmica može biti posebno zanimljiva navijačima Zvezde s obzirom na to da se njihov klub susreće sa timom Šarunasa Jasikevičijusa u meču Evrolige u petak.

Gosti su vodili većim delom prve četvrtine, ali je potom Barsa došla do prednosti i održavala je većim delom do kraja, međutim nije uspevala da sve reši ranije, pa je dolazilo i do izjednačenja u toku treće deonice.

Najefikasniji bio je igrač poraženog tima Džesap sa 21 poenom, uz 7 skokova, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača jer je bio jedini dvocifren.

Za Saragosu su igrala i dvojica povremenih reprezentativaca Srbije Stefan Jović, koji je upisao 4 poena i skok, i Boriša Simanić koji je imao 2 poena i 3 skoka.

U timu iz Katalonije je Jokubaitis postigao 12 poena, uz 8 asistencija i 3 skoka, dok je Veseli imao 12 poena. Srpski reprezentativac Nikola Kalinić ostao je bez poena, ali je zabeležio 2 skoka i 3 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DIREKTOR AO: Nakon svega što je Đoković prošao, odajmo mu poštovanje

Srpski teniser Novak Đoković godinu je počeo na Junajted kupu. Od tada je vukao povredu i stigao ipak do polufinala...

POVEZANE OBJAVE