Argentinac koji je oduševio u Kataru pristao na transfer u italijanskog velikana: Sav posao zavisi o sudbini jednog igrača

Osvajač Svetskog prvenstva u Kataru koji se pokazao kao jedan od ključnih kolačića Argentine, Aleksis Mekalister dao je ‘zeleno svetlo’ za transfer u Juventus.

Gazeta delo Sport piše da je trener Juventusa Masimiliano Allegri ostao “očaran” Argentinčevim igrama na Mundijalu, a Mekalister je interno razgovarao sa svojom porodicom i bliskim ljudima o ‘Staroj dami’.

Uveren je da će Juventus biti njegov novi klub, nakon što napusti Brajton. U zimskom prelaznom roku, transfer je moguć samo ako Juventus uspe da Vestona Mekenija, koji je na radaru Totenhema.

Mekalister je u ovom trenutku iznad Sergeja Milinković-Savića na Juventusovom spisku želja, uprkos tome što su u njihovoj upravi svesni da se nije jednostavno nositi s Brajtonom s obzirom na to za koji iznos su prodali Marka Kukurelu.

Španskog levog beka prodali su za 65 miliona evra Čeksiju u letnjem prelaznom roku. Vrednost Mekalistera prema Transfermarktu trenutno iznosi 42 miliona, ali Brajton će definitivno tražiti više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron nije štedeo reči hvale za Jokića: Jedan od najboljih ikad, ko je igrao protv njega zna o čemu pričam (VIDEO)

Plej of serija, koja će privući najviše pažnje u NBA ligi je svakako između vladajućeg šampiona Denvera i najpopularnijeg...

POVEZANE OBJAVE