OSS izabrao najbolje

U beogradskom hotelu Kraun Plaza danas je održan tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljene nagrade najboljim pojedincima. U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste je pozdravio Đula Mešter, predsednik OSS

Tijana Bošković, dvostruki uzastopni MVP SP, kao i kapiten i korektor seniorki Srbije, aktuelnog dvostrukog svetskog prvaka, je najbolja odbojkašica Srbije u 2022, a Srećko Lisinac, bloker seniora Srbije, je najbolji odbojkaš Srbije u ovoj godini.

Aleksandra Uzelac, odbojkašica Železničara iz Lajkovca i Branko Kopitić, odbojkaš Novi Sad Maneksa, proglašeni su za najperspektivnije u 2022.

Najuspešnije ekipe u beach – volley su sestre Nataša i Nađa Čikuc Deniz u ženskoj, odnosno Đorđe Klašnić i Lazar Kolarić u muškoj konkurenciji.

OSS nagradio je i dugogodišnje sponzore i partnere: NIS, Voda Vrnjci, Mocart, Škoda, Zi Đin, RTS, Blic i Sporski žurnal.

Specijalna priznanja OSS dobili su Slobodan Milošević Ševa, dugogodišnji generalni sekretar Saveza, mr Bojan Kekić, predsednik IO BPŠ i Zoran Gajić, ministar sporta, do nedavno predsednik OSS.

Nagrade i priznanja uručili su Đula Mešter, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Jelena Nikolić, prvi potpredsednik OSS, Mladen Maran, predsednik OSB i Danilo Mrđa, generalni sekretar OSB i Maja Ognjenović, reprezentativka Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lepe vesti za Olimpijakos pred treću utakmicu sa Barselonom

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau će biti spreman za naredni meč koji njegova ekipa igra protiv Barselone u okviru Evrolige. -...

POVEZANE OBJAVE