EVROLIGA: Teo bolji od Gudurića, Olimpijakos iskalio bes posle Zvezde na najvećem rivalu!

Košarkaši Crvene zvezde večeras su, nažalost, ispustili pobedu protiv Barselone, a pored katalonskog tima pobedama su se radovali i Alba, Olimpijakos i Virtus iz Bolonje.

Alba je u Francuskoj savladala Asvel sa 91-79. Nemci su bili bolji u drugom poluvremenu i obezbedili dvocifrenom prednošću mirnu završnicu.

Najefikasniji na meču bio je naturalizovani hrvatski reprezentativac Džejlen Smit sa 21 poenom, na šta je dodao i 6 skokova i asistenciju, dok je Timan imao 14 poena i 7 skokova.

Na drugoj strani je Kaudi upisao 14 poena, a iskusni Aleks Tajus je sa 13 poena i 9 skokova bio nadomak dabl-dabl učinka.

Posle poraza od Crvene zvezde na svom parketu, koji važi za najteže osvojiv u elitnom evropskom takmičenju, košarkaši Olimpijakosa su iskalili sav bes na najvećem rivalu Panatinaikosu, i to u gostima, u OAKA areni, pošto su slavili sa 95-71.

U derbiju koji nije ličio na meč sa takvim statusom najviše se istakao Bejkon sa 30 poena, uz 6 skokova, ali uzalud jer je imao podršku jedino Derona Vilijamsa koji je ubacio 14 poena.

Kod pobednika je Mustafa Fal bio na korak od dabl-dabla sa 19 poena i 9 skokova, dok je Ajzea Kenan imao dva peona manje.

Najneizvesnije bilo je u duelu Virtusa i Fenerbahčea, odigranom u Bolonji, gde je domaćin slavio sa 92-88.

U pobedničkom timu je Miloš Teodosić upisao 9 poena i 5 asistencija, dok je u poraženom sastavu Marko Gudurić bio dvocifren sa 11 poena, na šta je dodao i 4 završna dodavanja i 2 skoka.

Najefikasniji na meču bio je Džonatan Motli sa 26 poena, uz 8 skokova i 2 asistencije, dok su se kod pobednika istakli Belineli sa 18, Žaite sa 14 i Menion sa 13 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE