Ivanović otkrio kakav je bio dogovor pre Mirotićeve trojke, prokomentarisao i njegovo gaženje aut-linije

Košarkaši Crvene zvezde nažalost su poraženi na svom parketu od Barselone, iako je delovalo da imaju utakmicu u svojim rukama.

Do kraja poluvremena su uspeli da dostignu dvocifreni zaostatak gostiju, a onda i da ga sami steknu u drugom poluvremenu, ali nije bilo dovoljno.

Na kraju je Mirotić sa zvukom sirene odveo meč u produžetak, gde je doživljen poraz.

Tražio sam od igrača da prave faul pre Mirotićevog šuta, nismo ga pravili i izgubili smo. Sve je bilo iz najbolje namere, ne mogu nikog da krivim, niti zameram. Filip koji je trebalo da napravi faul dao je sve od sebe da zaustavi Mirotića da ne šutne, otkrio je Ivanović.

Prokomentarisao je i mogućnost da je Nikola Mirotić zgazio aut-liniju pre postignute trojke za produžetak.

Ako je istina da je Mirotić gazio aut liniju, to ne pomaže. Svakako neće da se poništi utakmica zbog toga. Nisam mogao da vidim sa svoje pozicije to. Mi smo mogli da dobijemo utakmicu i pre tog šuta, nismo uspeli, konstatovao je trener Zvezde.

Ipak, nije nezadovoljan izdanjem svog tima.

Teška utakmica, zbog ovoga je košarka toliko interesantan sport. Nikada ne znate ko će da pobedi na kraju. Morate svih 40 minuta da odigrate maksimalno ako želite da pobedite. Barselona je igrala odlično, ali sam zadovoljan načinom na koji smo igrali. Moramo da budemo bolji u nekim situacijama, sumirao je Ivanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE