ENFILD IMA NOVOG “JUNAKA”: Faes “vodio” Liverpul do pobede autogolovima! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula slavili su u 18. kolu Premijer lige na Enfildu protiv Lestera sa 2-1, iako se nijedan od igrača Redsa nije upisao u strelce.

Već u 4. minutu su gosti šokirali navijače tima Jirgena Klopa, kada je Desburi-Hol posle dodavanja Dake doneo prednost Lisicama.

Posle toga je međutim usledilo nešto što se zaista retko viđa, ako se viđa. Belgijanac Vut Faes je imao svoj “šou” sa dva autogola, čime je direktno doneo pobedu protivniku, jer u drugom delu utakmice nije bilo golova.

Prvo je u 38. minutu posle ubačene lopte Trenta Aleksandera-Arnolda sa desne strane jako loše odreagovao, kada je hteo da izbaci loptu u aut, ali mu je nezgodno prešla preko noge i, preskočivši golmana, ušla u gol.

Drugi autogol je posebno veliki kiks i čini se da je posledica dokoncentracije nakon što je prvi put smestio loptu u mrežu svog tima. Praktično je zakucao loptu u gol.

Lester sada ima 17 bodova na isto toliko mečeva i zauzima 13. mesto na tabeli Premijer lige, dok je Liverpul šesti sa 28 bodova iz 16 mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE