Parker u Partizanu!? Oglasio se njegov agent oko dolaska u crno-beli tabor

Juče je odjeknula vest da je nekadašnji 2.pik drafta Džabari Parker u pregovorima sa najtofejnijim srpskim klubom Partizanom.

Kako je danas potvrđeno Mozzart Sportu od njegovog agenta Nuna Pedrose, prioritet igrača je angažman van granica Sjedinjenih Američkih Države. Kada je reč o timu Željka Obradovića, agent je rekao da je igrač ponuđen Partizanu, ali da priče o pregovorima nisu istinite.

-Džabari trenutno traži angažman preko okeana. Imao je ponude dva NBA tima i bio je blizu potpisa, ali na kraju nije bilo dogovora i sada gledamo druge opcije, pre svega preko okeana. Što se tiče Partizana, ništa nije blizu. Samo smo obavestili klub da je on na tržištu i da je slobodan igrač. Priče da su pregovori u toku nisu istinite, rekao je Nuno Pedroso za Mozzart Sport.

On igra na poziciji 4, ali može da igra i na 5. U karijeri je igrao za Milvoki, Čikago, Vašington, Atlanta, a poslednji klub mu je bio Boston.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE