PL: Mitrović doneo pobedu Fulamu, Junajted nastavlja sa odličnim partijama bez Ronalda, Arsenal kiksnuo na Emirejtsu (VIDEO)

U večerašnjim utakmicama Premijer lige pobede su zabeležili Mančester junated, Fulam i Brajton, dok je prvoplasirani Arsenal kiksnuo na svom terenu odigravši bez golova protiv Njukasla.

Fulam je trijumfovao minimalnim rezultatom 1-0 na gostovanju Lesteru, zahvaljujući golu našeg Aleksandra Mitrovića u 17. minutu, posle lopte koju mu je uputio Brazilac Vilijan.

Mančester Junajted nastavlja da blista posle raskida saradnje sa Kristijanom Ronaldom, koji je očigledno kvario hemiju ove kvalitetne ekipe.

Na Old Trafordu je sa ubedljivih 3-0 savladan Bornmut.

Na poluvremenu je domaćin vodio golom Kazemira u 23. minutu. On se sjajno ubacio i zahvatio loptu volejom posle ubačene lopte Eriksena sa leve strane.

Mladi Argentinac Alehandro Garnaćo nastavlja sa odličnim igrama, koje su počele neposredno pred Mundijal u Kataru.

On je u završnici prvog poluvremena zamenio poivređenog Van De Beka, a već u 49. minutu asistirao Luku Šou za pobedu.

Upravo je levi bek u 86. minutu otpočeo akciju kod trećeg pogotka, kada je poslao dugu loptu ka Brunu Fernandešu, koji ju je prosledio do Rašforda, a on rutinski postigao gol i postavio konačan rezultat.

Brajton nastavlja sa dobrim igrama pošto je u Liverpulu bio bolji od Evertona sa ubedljivih 4-1.

Karamele je načeo Mitoma posle asistencije Kaiseda u 14. minutu, što je bio i jedini gol u prvom poluvremenu.

U prvoj fazi drugog dela igre usledio je pravi blickrig, kada je sve rešeno u roku od šest minuta, pošto su postignuta tri gola. Redom su mrežu tresli Ferguson u 51, Marč u 54. i Gros u 57. minutu, za nedostižnih 4-0 u korist gostiju.

Utešni pogodak za Brajton postigao je Grej sa penala u drugom minutu zaustavnog vremena.

FOTO: FC Fulham

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VESTI PRED JAVOR: Ništa od Serije A, sprema se veliki povratak u Zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra nastavljaju prolećni deo sezone na gostovanju Javoru. Crveno-beli će pokušati da zadrže +4 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE