STEFANOVIĆ BLISTA NAKON TRIJUMFA U BARU: Najdraža pobeda, ne znam kome bih pre čestitao

Košarkaši FMP Meridiana bili su večeras bolji od Mornara u Baru, nakon preokreta i sjajne završnice.

Trener tima iz Železnika veoma jasno je istakao svoje zadovoljstvo pruženom partijom, proglasivši pobedu svojom najdražom.

Čestitam Mornaru na dobroj igri, ne govorim inače te ustaljene fraze, ali mislim da su u nekoj skraćenoj rotaciji i situaciji u kojoj su odigrali veoma dobru utakmicu. Želim im sreću u nastavku prvenstva i ubeđen sam da neće imati problema oko opstanka u ligi, osvrnuo se Stefanović na dobru igru protivnika, pa zatim se okrenuo uspehu svog tima.

Što se nas tiče, ja ne znam kome bih pre iskreno čestitao. Nama su dva igrača u Baru primili infuziju. Jedan je ostao u hotelu, drugi je Stepanović koji je ne znam ni ja kako odigrao 15 minuta i dao bitan doprinos. Valinskas je pošao sa nama, ali nije mogao da igra, dvojica su ostala u Beogradu, podsetio je trener Pantera, pa dodao:

Od srca im čestitam, meni lično možda i najdraža pobeda od kada sam u FMP-u. Ostvarili smo je na teškom terenu gde pet godina nismo pobedili, a druga stvar je što smo je ostvarili u ovoj situaciji, a treće jer je ostvarena protiv veoma dobrog trenera kog izuzetno poštujem, veoma je direktno iskazao svoje zadovoljstvo mladi stručnjak.

Blistao je Ognjen Matović, koji je iskoristio izostanke nekoliko igrača i veliko poverenje trenera, koji nije propustio priliku da posebno istakne učinak najmlađih.

Nemam mnogo o samoj utakmici, baš smo želeli, imali smo veliko srce i svi su dali veliki doprinos. Ne volimo mnogo da reklamiramo, ali ima i nekih igrača 2004. godište koji su skupili 17-18 minuta i dali ozbiljan doprinos. Vraćamo se sutra kući, nemamo mnogo vremena. Imamo utakmicu u nedelju od 12, nadam se da ćemo se oporaviti i spremni dočekati ovu utakmicu, završio je trener FMP-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE