TRENER FULAMA RAZREŠIO DVE BITNE DILEME U VEZI SA MITROVIĆEM: Jedna je promena kluba

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije Aleksandar Mitrović, fudbaler Fulama, nastavio je u Premijer ligi tamo gde je stao u Čempionšipu, kada je bio najbolji strelac sezone.

Redovno je tresao mreže najvećih engleskih klubova, pa je do sada sakupio 10 pogodaka na 14 utakmica koliko ih je odigrao, s obzirom na to da je imao problema sa povredom.

Međutim, nakon povratka iz Katara sa prvenstva sveta, promašio je penal u pobedi svog tima protiv Sautemptona, što se desilo po drugi put, nakon meča sa Vulverhemptonom na početku sezone.

Ipak, trener Marko Silva ima neizmerno poverenje u Srbina.

Mitrović je naš izvođač penala, i kad bude sledeća prilika, on će opet biti taj koji će ga izvoditi, jasan je bio trener londonskog tima.

Jasno je da za Mitrovića ima i interesenata među drugim klubovima, s obzirom na sjajnu formu, međutim nije imao Silva dilemu ni kada je reč o eventualnom odlasku najboljeg strelca.

Šta bih poručio zainteresovanim klubovima? Da sam veoma srećan što je ovde otkako sam i ja. I on je ovde srećan. Mi smo na početku ili negde na sredini procesa. I neke pozicije za nas je nemoguće da promenimo, smatra Silva, aludirajući na mesto Mitrovića u timu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE