Totenhem srušio Palas, remizirali Vulvsi i Vila! (VIDEO)

U okviru 19. kola Premijer lige slavio je Totenhem, dok su Vulverhempton i Aston Vila, odnosno Lids i Vest Hem odigrali nerešeno.

Na Vila parku su Vulvsi i Vila odigrali nerešnoVukovi su poveli i imali prednost gotovo do kraja meča. U 12. minutu Danijel Podens je primio loptu u kaznenom prostoru, proigrao odbranu domaćih i pucao u dalji ugao.

Domaći su postigli gol u 78. minutu. Mings je poslao loptu Daniju Ingsu koji je šutirao u donji levi ugao za izjednačenje i konačan rezultat.

Totenhem je ubedljivo nadigrao Kristal Palas 4:0, posle dve blede partije prethodna dva kola. U strelce su se upisivali Hari Kejn (dva puta), Met Doerti i Hjun-Min Son za “poker” u mreži “orlova”.

Totenhem je trenutno peti sa 33 bodova, dva manje od Junajteda koji drži mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Lids i Vest Hem odigrali su 2:2. 

Prvi gol na meču bio je iitalijanskog fudbalera Vilfreda Njonta, Lukas Paketa je u 45. minutu izjednačio sa “bele tačke”. Već u 45. sekundi drugog poluvremena Skamaki šutira i postiže efektan gol od stativu za preokret.

Da makar bod osvoje domaći potrudio se Rodrigo koji je u 70. minutu postavio konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE