Trener Mornara uputio javno izvinjenje Nebojši Čoviću!

U meču Mornara i FMP-a digla se velika prašina nakon što je trener crnogorskog tima Mihailo Pavićević verbalno napao sudiju Tomislava Hordova i delegata Todora Brajkovića i poručio im da ne smeju da zucnu od Čovića. 

On je dan kasnije uputio izvinjenje predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.

– Iznenađen činjenicom da je moje obraćanje sudiji, izgovoreno u afektu, pod posebnom tenzijom, bacilo u zasenak odličnu utakmicu između Mornara i FMP-a i sjajne partije Frejzera, Rasela i ostalih aktera na terenu, upućujem, na početku, iskreno i javno izvinjenje g. Nebojši Čoviću, koji uopšte nije bio moja meta, kako je to ispalo, odnosno kako se potencira, stoji u saopštenju i dodaje se:

– Moja žaoka bila je usmerena ka pojedinim sudijama koje ne tretiraju klubove na isti način, niti ih gledaju istim očima. Kada nije dosuđen očigledan faul na Raselu, pri rezultatu 91:97, a na drugoj strani, pod našim košem, jeste, uz dodatno bacanje, eksplodirao sam, jer je umesto 93:97, posle meni dosuđene tehničke greške, u nekoliko sekundi, vođstvo gostiju skočilo na nedostižnih 91:101.

On je dodao da se kaje zbog toga što je ničim izazvan pomenuo predsednika Crvene zvezde.

– Kajem se što sam, ničim izazvan, pominjao g. Nebojšu Čovića i što sam postao kolateralna šteta u raspirivanju nekih starih vatri. Ne želim da se preko mojih leđa vode tuđe bitke. A ponajmanje imam razloga da napadam g. Čovića i Crvenu zvezdu, sa kojima naš klub ima izvanrednu saradnju i odnose. Uostalom, kao i sa svim drugim klubovima i njihovim vodećim ljudima u ABA ligi. Tako želimo i da ostane i uveren sam da će ostati, uprkos ovoj mojoj, ponavljam, nepotrebnoj i ishitrenoj reakciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan našao zamenu za Duljaja? Ljubimac “grobara” novi trener crno-belih?

Jedan od dva najveća srpska fudbalska kluba Partizan ostao je i ove sezone bez trofeja. Čelnici Partizana doneli su...

POVEZANE OBJAVE