Trener Mornara uputio javno izvinjenje Nebojši Čoviću!

U meču Mornara i FMP-a digla se velika prašina nakon što je trener crnogorskog tima Mihailo Pavićević verbalno napao sudiju Tomislava Hordova i delegata Todora Brajkovića i poručio im da ne smeju da zucnu od Čovića. 

On je dan kasnije uputio izvinjenje predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.

– Iznenađen činjenicom da je moje obraćanje sudiji, izgovoreno u afektu, pod posebnom tenzijom, bacilo u zasenak odličnu utakmicu između Mornara i FMP-a i sjajne partije Frejzera, Rasela i ostalih aktera na terenu, upućujem, na početku, iskreno i javno izvinjenje g. Nebojši Čoviću, koji uopšte nije bio moja meta, kako je to ispalo, odnosno kako se potencira, stoji u saopštenju i dodaje se:

– Moja žaoka bila je usmerena ka pojedinim sudijama koje ne tretiraju klubove na isti način, niti ih gledaju istim očima. Kada nije dosuđen očigledan faul na Raselu, pri rezultatu 91:97, a na drugoj strani, pod našim košem, jeste, uz dodatno bacanje, eksplodirao sam, jer je umesto 93:97, posle meni dosuđene tehničke greške, u nekoliko sekundi, vođstvo gostiju skočilo na nedostižnih 91:101.

On je dodao da se kaje zbog toga što je ničim izazvan pomenuo predsednika Crvene zvezde.

– Kajem se što sam, ničim izazvan, pominjao g. Nebojšu Čovića i što sam postao kolateralna šteta u raspirivanju nekih starih vatri. Ne želim da se preko mojih leđa vode tuđe bitke. A ponajmanje imam razloga da napadam g. Čovića i Crvenu zvezdu, sa kojima naš klub ima izvanrednu saradnju i odnose. Uostalom, kao i sa svim drugim klubovima i njihovim vodećim ljudima u ABA ligi. Tako želimo i da ostane i uveren sam da će ostati, uprkos ovoj mojoj, ponavljam, nepotrebnoj i ishitrenoj reakciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat spisak Holandije za EURO, neočekivan izostanak

Selektor Holandije Ronald Kuman saopštio je danas spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo. On je skratio prethodni prošireni spisak, sa...

POVEZANE OBJAVE