Đoković pobedio: Evo šta je izjavio nakon meča

Srpski teniser Novak Đoković savladao je u drugom kolu turnira iz serije 250 u Adelejdu Kventina Alisa posle velike borbe.

Posle meča srpski šampion je priznao koliko se namučio da bi došao do pobede.

– Jedva sam prošao. Moj protivnik je danas odigrao veoma kvalitetno, igrao je kao top 10 igrač danas. Osećao sam se dobro na terenu, igra napreduje, ovo je tek početak, a on je precizno i snažno servirao, bilo je teško igrati protiv njega na ovako brzoj podlozi i napraviti brejk. Dva taj-brejka su najpravedniji ishod, drago mi je što sam uspeo, rekao je Đoković i dodao:

– Igrao sam samo jednom protiv njega ranije, trebalo mi je neko vreme da ga pročitam, a on je izvanredno servirao i samo sam želeo da blokiram servis i da ostanem u igri. Mnoge gemove je osvojio lako, a u tom poenu na 5-5 u taj brejku drugog seta sam uspeo da blokiram, da ostanem u poenu i ostalo je istorija.

Đoković je prokomentarisao i svog narednog protivnika Denisa Šapovalova.

– Denis je jedan od najkompletnijih tenisera, ima veoma dinamičan stil igre -odličan atleta, komforan je i s osnovne linije, ali ima sjajan servis i može da izađe na mrežu, fantastično se kreće. Neko vreme nismo igrali, ali sada svaki meč postaje teži i spreman sam za to, jasan je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE