Lešić promašio pobedu protiv Cedevita Olimpije!

Košarkaši Borca iz Čačka igraju daleko bolje otkako je došlo do smene trenera.

Posle dve pobede protiv direktinih konkurenata za opstanak, umalo na poznatom vrućem terenu u Čačku nisu skinuli skalp Cedevita Olimpiji, pošto su poraženi u neizvesnoj završnici sa 76-74.

Utakmica je gotovo čitavim tokom obilovala neizvesnošću, pošto nijedan tim nije uspeo da održi kontinuitet u vođstvu niti značajniju razliku.

Sve je kulminiralo u dramatičnoj završnici, koja je završena promašenom trojkom za pobedu iskusnog Save Lešića posle dodavanja Nemanje Radonjića.

Najefikasniji na utakmici bio je Jogi Ferel sa 19 poena, na šta je dodao i 7 asistencija i 4 skoka. Dobro su ga pratili Džoš Adams sa 12 poena, kao i Alibegović sa dabl-dablom od 10 poena i 11 skokova.

Kod Borca se najviše istakao Uroš Čarapić sa 16 poena, uz 5 skokova i 2 završna dodavanja, isti broj poena imao je i Hanter Hejl, uz 6 skokova i 4 asistencije, dok je Lešić i pored promašenog šuta za pobedu dao značajan doprinos igri svog tima sa 14 poena i 4 skoka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE